Söndag, kalas & skogspromenad

Igår hade vi en otraditionellt kalas för barnen på en lokal restaurang. Vi var ju inte hemma när något av barnen fyllde år här i februari och i början av mars och eftersom ingen av dem önskade sig något annat än pengar så tänkte vi avdramatisera det hela med en middag på asiatiskt ställe istället för traditionsenligt på hemmaplan. Och eftersom ena kusinen ska ha kalas nästa helg så kände vi att det lätt blev kaka på kaka.

Närmsta familjen kom på lunch - som för min del blev både frukost, lunch och middag ha ha! Och det blev lättsamt och bra. När magarna var fulla av både sushi, dumplings, nudlar, melon, mjukglass & friterad banan så hämtade vi upp den fyrbenta fluffiga och åkte ut till skogen och gick en runda i en timme, vara vi i lilla familjen. Vi klarade oss undan de värsta skurarna och skymtade till och med solen mellan trädstammarna på något ställe! Härligt!


Sedan tillbringades kvällen med soffhäng och diverse sysselsättning. J och jag tittade  ä n t l i g e n  på A star is born med Bradley Cooper & Lady Gaga. Och jag grät en smula. Och åt popcorn. Som också kan räknas som middag, om man nu inte vill att frukosten/lunchen också skulle vara middag :-)

Gillar

Kommentarer