Söndag & måndag på resan med #lejonsöderlund

Både söndag & måndag har det varit toppenväder. Så bra att hela Lejonligan bränt sig lite.. Och jag är alltid noga med att använda solskyddsfaktor. R är lite röd om kinderna, L på armarna och jag på axlarna. Får väl se hur vi löser det imorgon. R verkar inte helt nöjd med att använda sin keps och jag har inte packat med någon långärmad t-shirt till L.

Matbiten är en story för sig. I söndags vägrade barmannen i ena
poolbaren att ge L den glassen hon ville ha. Jag trampade dit, men han vägrade, han vägrade tom ringa managern. Så jag fick helt enkelt storma iväg och hämta managern. Nu är det  i n g a  problem att få ut isglass... 
I söndags beställde vi också pannkakor på sojamjölk till frulle på söndagen åt L, och vanligt toastbröd. De ringde senare och sa att pannkakorna skulle bli ett problem. Ok... Och vid frukosten fanns inget bröd.. I Sverige är det inga problem med vanligt bröd men här vågar de inte säga att vanligt bröd är ok. Bara baguette. 
Efter frukosten frågade managern om allt varit bra. Och då hade det plötsligt funnits pannkakor... Så rörigt. Det skulle finnas korv till lunch, men då kom pannkakorna.. Och på kvällen skulle det finnas panerad fisk. Vilket det inte gjorde utan kocken sa att det måste man beställa dagen innan.. Vilket vi ju gjort. Ha ha! Det är lite av ett skämt och jag har varit gråtfärdig ett par gånger. Som vuxen hade det inte varit några problem att äta mjölkfritt. Men det är inte jättekul när man är 8 år och inte får dessert en enda dag. Eller inte kan äta något annat än pommes vid lunch vid poolbaren. Och eftersom de lovar att fixa det hon vill ha är det sjukt frustrerande. 
Ikväll beställde jag nuggets till lunch åt L och så den där fisken på kvällen. Vi får väl se vad det blir...
Idag har barnen och jag varit på skattjakt och sedan var det Bamsejympa. Fast L ville inte vara med på jympan och till slut inte R heller. På kvällen var det Bamsedisco och då var R på så dåligt humör att han bara satt i mitt knä. Fast när han fick veta att det är Bamsefrukost imorgon så pratade han inte om något annat. Stora frågan var hur Bamse ska kunna äta frukost när han inte kan öppna munnen.. 
Stora frågor och i-landsproblem här i solen & värmen! 

Gillar

Kommentarer