Söndag och shopping

Idag blev det sovmorgon och sedan ett besök på IKEA. Jag känner mig riktigt "flitig" som fått ganska mycket gjort den här helgen. I fredags blev det städat och undanplockat så att jag iaf inte vantrivs här hemma i "the renovering from hell".  Och nej, de är inte klara ännu... I lördags fick jag hjälp av maken att slänga ut en gammal garderob, en bokhylla och lite annat skräp som han har kört till tippen idag. Jag fick även hjälp att bära ner mitt pysselbord till arbetsrummet igen (det har varit uppe en sväng i gästrummet, men det kommer förhoppningsvis att bli barnrum så då tyckte jag att jag lika gärna kunde flytta ner bordet redan nu och kanske få lite ordning att pyssla). Och vi får nattgäster på fredag så nu har jag rejäl press på mig att få ordentlig ordning i gästrummet!
På Ikea shoppade vi nya glas och slängde ut en massa gamla när vi kom hem. Vi hittade förmodligen en ny skötbordslösning. När L var bebis hade vi ett skötbord över badkaret och det funkade superbra. Men nu har vi tagit bort det badkaret och har inte plats på badrummet så det får bli en annan lösning. Om jag kan välja vill jag helst ha skötbord på badrummet, men inser att om många andra kan ha skötbord på andra ställen i huset så borde väl jag också kunna det!


Hittar ingen bild, men skötbordet består av en Hemnes-byrå och en skötbordsdel. Tyckte att det var smart eftersom jag gillar Hemnes och då kan man ju återanvända byrån sedan :-)
Slog också på stort och shoppade två små amaryllis som jag hoppas växer till sig lagom till jul :-) Det i kombination med att jag shoppat 2 st julstrumpor hos Kära hem i veckan gör att jag känner mig riktigt i julstämning :-)
Bild lånad från Kära hemIdag hjälpte vi tomten lite också. Två platta bruna paket står nu i förrådet och väntar på att bli monterade. Det är den lilla medlemmen i den här familjen som kommer att få 2 stora klappar på julafton :-D

Gillar

Kommentarer