Söndag och things to do

Igår kom mamma och pappa förbi en kort runda. Pappa hade med sig en hel lådaed ljudböcker, så nu jädrar ska här ut och traskas! Hoppas att det blir bra väder i veckan och att lillkillen kommer att vilja sova gott i vagnen.

Nu är L snart hemma från simmet och då ska vi bege oss en runda till Ikea. Skulle verkligen behöva röja i min garderob sedan. men det känns lite som ett omöjligt projekt. Jag har ingen gravidmage länge, men dock en degmage. Gravidkläderna är ofta ganska tighta och därför inte passande för tillfället så de borde jag kunna röja bort. Dock gör degmagen att jag inte kommer i många av mina gamla kläder heller så just nu är det ett väldigt litet urval plagg som används om och om igen. Det är därför lite svårt att röja ur garderoberna, för vad ska jag lämna kvar? Kan ju inte ta bort det som inte passar för då kommer jag inte att ha något kvar och förhoppningen är ju att så småningom komma i de gamla kläderna igen.Men jag blir deprimerad av att se röran nu så jag får väl ändå göra en så-länge-röjning...

Det är så mycket jag skulle vilja göra, men jag hinner inte riktigt med.. Amningen tar faktiskt en hel del tid och det är ganska skönt att sitta här i soffan en stund och mysa. Annars är tex alla fönster i väntan på en putsning och idag är det egentligen riktigt härligt väder så... Vi får se vad det blir efter Ikea helt enkelt!! Någonstans ska jag få in en långpromenad också!

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
hej gumman...

prooo, lugna dig söta.. du hinner göra att du vill allt eftersom. 😉 och amningen tar massa tid..

så söt han är på kortet, ganska mörkhårig va ?

kramisar
enburkrussin.se
Helen.HUSnrNIO,
Käner igen deppet av all röra men det hinns nog med senare... Hoppas att du kan koppla bort det och njuta av era närhetsstunder med amningen och du GRATTIS till en underbart fin pojke!!!! =)
www.husnrnio.se