Söndag på stranden & i soffan

Men oj!?! Söndagskväll igen! Hur gick det till? Eller jo, det var lite mycket att stå i mot slutet av förra veckan så tiden har bara sprungit iväg.

Den här helgen har innehållit aw med grabbarna på jobbet, Världsmiddag á la Thailand & en riktigt slapp söndag. Precis vad jag behövde! Promenad på stranden med hela familjen, rester till både lunch & middag, lite utrensning av "rummet som Gud glömde" och filmkväll med hela lilla familjen.

Jag tror att det varit lite extra mycket anspänning de sista dagarna eftersom båda barnen varit sjuka nu under två veckor. Det är ofrånkomligt att tänka att de där förkylningsbacilluskerna kommer att attackera mig också. Och eftersom det var mycket planer i helgen så blev det en inre stress. Men nu är helgen över och jag kan slappna av lite mer! Ser nu fram emot en lugn vecka!

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Usch så tråkigt med sjuka barn... och visst blir man lite orolig att bli smittad, det där med världsvidas à la Thailand lät väldigt gott. Och jag har också ett rum som Gud glömt bort😁 ska kanske ta tag i det
nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,

Skönt att det finns fler med sådana rum 😃

nouw.com/popprinsessan