Söndag, radiostyrt & stortå

Söndag. J kom hem inatt, efter 11 timmar i bilen, med en fot som fått sig en rejäl smäll av en stege - så stortån är helt blåsvart. R som längtat efter sin pappa (som varit borta i hela 3 dagar :-) ) ville bara umgås med honom idag. De skulle köra lite radiostyrda bilar så jag hakade på för att se om jag kunde ta några foton.

Det är ett under att R kör så försiktigt och förståndigt, med tanke på hur vårdslöst hans pappa kör :-) Inte helt oväntat gick J:s bil sönder - igen.. he he!

Annars har vi mest laddat batterierna inför veckan. Brukar du göra något speciellt på söndagarna inför veckan som kommer? Brukar försöka se till att tvättkorgen är hyfsat tom, annars gör vi nog inget speciellt. Hade gärna velat komma in i rutinen att förbereda lite mat, men tyvärr blir det sällan så. Har en del rester i kylen efter helgen så morgondagens middag blir förmodligen en restfest - passande då både L & R har aktiviteter. För planen är att det blir skola för L imorgon, efter en hel vecka hemma. Nu är det mest hosta som kvarstår och den kan ju hänga kvar ett tag. Nu håller vi tummarna att vi får en vecka utan några sjukor. Det är ju bara J:s tå då...

Gillar

Kommentarer