Söndag, scrap & sjukdomar

Söndag. Pust. Så var även denna helgen över. Den blev inte alls som planerat. Våra vänner som skulle tillbringa helgen hos oss blev sjuka. Och ska man försöka hitta något positivt med att de inte kom, är det att jag har hunnit ta några djupa andetag och bara vara. Har varit i leksaksaffären två gånger för att ordna lite inför L:s födelsedag och kalas. OCH jag har sänkt mina egna krav. Jag har äntligen bestämt vad vi ska ha i gottepåsarna (Ja, jag veeet, hur kan någon ens skänka det en tanke? Det är väl bara att stoppa i lite godis eller något. Men inte jag inte...). Jag har också bestämt vad vi ska bjuda på för mat på familjekalaset på lördag och barnkalaset på söndag. Det känns sååå skönt!

Och, jag har till och med hunnit sitta och scrappa lite! Kryss i taket!!!! Ingen lång stund, men iaf :-)

Och till mina vänner som inte kom vill jag bara hälsa: Tur för er att ni slapp den jäkla ljusfesten som bara var skit! ;-)

Börjar bli lite smått orolig över att alla överallt verkar vara sjuka. Alla är magsjuka, förkylda eller har influensa. Det funkar liksom inte alls här.

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Tänk vad mycket du gjort och att bara få lite egen tid nu när gästerna inte kom. Ibland kan det vara skönt att det inte blir precis som man tänkt. Ha en bra kväll. Kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185
CharmKatti,
Mmm, jag håller med. Här hostar ungarna ikapp med maken. Hoppas bara att han håller sig någorlunda pigg, vill inte gå på begravning imorgon utan honom.

Skönt att få lite tid till ingenting! Och ändå lyckas man fylla ut även den tiden....
www.blogger.com/profile/046181021213338000