Söndag, shopping & skola

Igår delade vi upp oss i familjen. Det är höstlov nu och L hade anmält sig till en "kurs" eller tre dagar på den gymnasieskolan som hon vill söka in på. Det är en skola med musikinriktning och nu har de några dagar då man får lektioner, skriva en låt, spela in i studio och producera en låt digitalt osv. Klart L skulle anmäla sig till det!

Men R blev lite putt och undrade vad han skulle göra på lovet när L var på "kurs". Så J och han åkte till Lalandia. Bad och bus ett par dagar - toppen för killen med energi som typ aldrig tar slut!

Io, att grabbarna åkte iväg ganska tidigt så fick L och jag en heldag för oss själva. Vi bestämde oss för att åka till Majas Cottage i Vellinge. Jag (vi) hade aldrig varit där och jag har velat göra det i flera år. Det blev en mysig liten utflykt även om jag inte shoppade så mycket som jag hade befarat att jag skulle göra, ha ha!

Supermycket fint till schyssta priser och jag älskar att de har som mål att skänka pengar till barncancerfonden. Deras lyktor är framtagna för att "skänka hopp, glädje, tröst och för att bidra till forskningen mot barncancerfonden". Jag har flera lyktor och tycker att de är väldigt fina.

Visste att det fanns ett litet fik också, men visste inte att det var en bistro med lunchmat, vilket passade oss perfekt som kom med tomma magar :-) Vi började med lunch så att vi hade energi att titta på allt fint sedan.

Stärkta av god mat och gott humör råkade vi sedan svänga inom ett köpcentra och spontanfixa en vinterjacka till L. Nu när jag tänker på det borde jag också ha köpt en trisslott... :-D

Gillar