Söndag, sjukan & springa

Med lite vätskeersättning i den lilla kroppen fick vi åka hem från sjukan igen. Det lustiga är att den där vätskeersättningen med äppeljuice som han var vansinnig över att han inte fick mer fortare där, vägrar han dricka hemma... Ahh! Men vi är glada över att vi inte har haft några "utsläpp" idag och han har nästan fått i sig en hel Piggelin och nu ikväll är han nog inne på smörgåsrån nr 5. Så hoppet finns.

Även om jag hade en sån här fin prinsessa hemma så kände jag att jag behövde komma iväg lite, har ju haft lille R som ett plåster på mig nu sedan i fredags och får absolut inget gjort. Passade på att få undan all ren tvätt när J tog en promenad med barnen. Men sedan gav jag mig ut på en joggingrunda. Kryss i taket! Det var många veckor sedan och trots det gick det superbra! Jag utökade min tidigare runda och sprang hela rundan, totalt var jag ute i 30 min. Tyvärr ballade Runkeeper ur lite och har lagt till lite på kartan och påstår att jag sprungit 8,58 km, vilket jag INTE gjort. Andra gången Runekeeper strular och det är så trist när man gillar statistik som jag och gärna vill kunna jämföra. Men det blir ju bara att springa rundan igen i veckan. Jag känner mig taggad!

Nu hoppas jag bara att lillplutten får vara bra i sin lilla mage så att vi kan återgå till vardag här hemma och hitta på lite saker för L:s skull. Det är ju ändå sommarlov!

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Usch, vilken helg ni har haft - stackars lille R 😟 Hoppas att det vänder nu!

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Russin,
hej

men stackars R, hoppas verkligen ingen annan av er blir smittad.. men det låter som en ilsken bakterie som jag fick med mig från turkiet med.. 😟

duktig du är som kom ut och sprang, kan tänka mig det var skönt att rensa tankarna lite med. 😊 använd dig av runtastic ist, den gillar jag mycket mera och tycker funkar bättre än runkeeper.. 😊 jag är ju med ett FAN av statistik.. 😉

kram
russinsdagbok.se
Mrs Moet,
Hej

Så skönt att du fick komma dig ut på en runda. Jag har hört flera som säger att Runkeeper strular just nu. KÖr numera med Runtastic, kanske du kan testa den.

Kram kram
Åsa
www.mrsmoet.se