Söndagsångest, häst och kräk

Söndag igen och det har varit såå skönt att ha haft helg! Nu börjar dock den vanliga söndagsångesten infinna sig. Ska snart krypa upp i soffan med maken och kolla på en film. Kanske till och med unnar mig lite popcorn! Även om helgen inte varit precis inom pointsgränsen.. men å andra sidan har jag rört på mig ganska mycket också. Har gått och gått och gått och jag måste säga att shopping ger bra med steg!! ;-)

Jag vill passa på att säga ett STORT GRATTIS till min vän J som fått jobb! Hoppas att du har det härligt på minisemestern J!
Har haft jättehärliga lediga dagar, lite shopping i torsdags, spring på stranden (jodå, L lyckades hitta lite spring i benen!), och middag hos goda vänner, fredag kalas, lördag Skånes djurpark, där L fick rida på en häst (stor lycka!) och klappa lamm, och på kvällen hade vi lite vänner över på grillning och mojitos! Det var jättekul och härligt att bara sitta och sörpla drinkar och den sista mojiton var den godaste ;-)
Det kändes klart inte lika kul när vi hade sovit två timmar och jag vaknade av att hunden D kräktes inne på L:s rum. Jag fattar inte varför hon har börjat gå in där när hon mår dåligt?!? Fattar dock att hon mådde dåligt för hon käkade upp en del kamben, och då menar jag verkligen käkade upp benen... Somnade om, vaknade efter en liten stund, dags igen, släppte ut D i trädgården, men hon gick bara ut och slog en drill. Sedan gick hon in och kräktes... Som tur var hade jag en urläst tidning nära till hands så jag lyckades samla upp den lilla pölen.. La huvudet på kudden igen och då vaknade L... Men som tur var somnade hon om när hon fått komma in till oss. Men visst, jag är ganska trött nu när klockan är över åtta :-D Men jag har iaf haft en riktigt härlig helg!!!

Gillar

Kommentarer

Wojtan,
Hej

Tack för dina alltid så trevliga kommentarer hos mig.
Kul att din dotter fått rida. Min Emilia är ju också hästtokig och igår fick hon följa med Raffas kusin och rida. Lyckan var total!

Kram från mig
wojtansblogg.se/wp
Katti,
Är det inte barn som kräks på nätterna så är det hundar...elller jag själv...
www.blogger.com/profile/046181021213338000