Söndagskänsla

Den här veckan kickade igång med full fart. Tandläkaren, allergireaktion, provcykling med den fluffiga fyrbenta, J i Kina, skola, jobb & allt vad det innebär. Det var jag som var hos tandläkaren, vilket gick snabbt och smidigt, alltid lite oroad över att det ska behövas något större ingrepp. Det var L som plötsligt fick en allergireaktion när hon var med en kompis i stallet. Märkligt, då hon aldrig visat några sådana tendenser tidigare.

Underbara, älskade fina barn!
Igår var det mesta lite tjorvigt och vi njöt inte precis av att det var som en fredagskväll, eller lördagskväll. Men idag har barnen och jag haft en superhärlig dag. Vi har uträttat lite ärenden inför helgen och sedan njutit av ledighet och sol.

Det känns riktigt mycket som söndag idag. Alla sängarna är renbäddade och huset är hyfsat undanplockat, redo för veckan. Arbetsveckan som ju bara är 2 dagar till :-)

Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng. Tvingade barnen att duscha innan de la sig, så jag borde väl själv göra detsamma egentligen. En snabb dusch, det är ju brist på vatten så man bör vara återhållsam.

Imorgon är det återigen full fart. Klippning och körsång står bland annat på schemat!

Gillar

Kommentarer