Söndagssammanfattning

Idag har barnen och jag haft en skön dag!
Söndag utan några som helst måsten eller tider att passa. L fick välja vad vi skulle göra och det blev ett besök på Tropikariet. Tredje besöket i år.Innebär att årskorten jag köpte i januari nu har lönat sig! Nice to know! Varje gång vi går resten av året kommer vi ju att "tjäna" pengar :-)

Efter besöket hos djuren och R:s älskade hajar blev det ännu ett av L:s val, Mc Donken. R åt mest bara morötter och var uppenbart trött, vilket sedan visade sig big time i skoaffären där vi skulle kolla på skor till L. Först byggde han björnar i blöjan och spred en oangenäm doft omkring sig så jag fick leta upp en kundtoalett. Sedan var han bara otroligt störig, men det blev ändå lite skor till L och faktiskt till R också. Men sedan somnade han i bilen innan vi ens hunnit lämna parkeringen!

L träffade en klasskompis på Donken och lekdate bestämdes så hon lekte hos sin kompis medan R sov och då passade jag på att bara softa en stund. Såå skönt att bara ligga och vila!

Kvällen middag blev pannkakor till barnen (ockås L:s val) och kräftor till mig :-) Sedan avslutade vi kvällen med att läsa djurbok (R & jag) och spela på paddan (L & jag). Nu hoppas jag att båda barnen sover, men det skulle inte förvåna mig om L ligger vaken och väntar på pappa J som kommer hem från Sthlm vilken minut som helst!

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Snacka om en dag i familjens tecken!! PUSS
www.femme.se/fnulan
? Sanna ?
? Sanna ?,
Vilken mysig söndag 😉
Själv var jag och dottern på museeum
KRaM
www.blogger.com/profile/148111227825662813
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229