Söndagsstatus


Status på vattkopporna är bra tycker jag. Bilden togs för två dagar sedan och nu har kopporna torkat ännu mer. Jag tror att det är en ruva på alla koppor, lite svårt att veta tycker jag så vi tar en dag hemma in case of så hoppas jag att det kan bli dagis imorgon.
Däremot har L fått en jobbig hosta, men det hänger väl ihop antar jag, det är ju det enda sjukdomssymptomet hon har egentligen (bortsett från kopporna). Hostan var en bidragande orsak till att jag inte somnade igår. Fast jag ska inte skylla på L, för jag kunde verkligen inte komma till ro. Jag blir så trött på mig själv! Klockan var nästan två när jag äntligen somnade. Och gissa vem som vaknade halv tre? Först en gång för att han inte hittade nappen. Och sedan direkt efteråt när han fått in benet mellan spjälorna i sängen. Då var han ledsen så jag tog med honom in till mig och har efter det inte sovit mycket. Puh!
Men som sagt, jag får skylla mig själv!Ikväll kommer vår efterlängtade J hem!!!

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Halloj !
Här kommer det nya koppor hela tiden känns det som, men än så länge går det ingen nöd på honom och i ansiktet har han bara 2 koppor ! Dock räknar jag iskallt med att det blir vab hela denna veckan, och kanske måndag när det är klämdag, men för övrigt vette tusan när man kan släppa ut viggo bland annat folk igen !?
Super svårt att veta när han slutat smitta !
www.frokenmela.se