Söndagsstatus, skeppskatt & skyddsplast

Familjehelgen börjar nu lida mot sitt slut. Vi har hunnit med bio, ont i örat för L (vilket försvann under natten), lek på lekland för pappan och barnen, räkfrossa med vänner, köksbordsjakt för 3/4 av familjen och så genrep för L.


Första gången vi såg hela föreställningen  och den var riktigt bra. Roligt att se hur duktiga alla barnen är och kul att höra de finurliga sångerna. Förra året handlade Duvungarnas föreställning om utomjordingar och rymdskrot. I år är det pirater och pratande papegojor som letar efter en skattkista som visst kan innehålla allt ifrån guld och smaragder till ostar och korvar eller till och med tandkräm!!


L spelar en busig skeppskatt. Nu drar föreställningarna igång och det ska bli kul att se hur barnen utvecklas under de närmsta månaderna.

Nu laddar vi inför en ny vecka med en tejpad toalettstol (för att ingen ska råka gå på den toaletten av misstag), ett plastat badrumstak (för att slippa se rören ovanför huvudet när man går på den fungerande toaletten), kalas och mello. Full fart - som vanligt!

Gillar

Kommentarer