Söndagstankar

Dagarna bara går och jag känner att jag inte riktigt har haft lust att prioritera bloggen. Tråkigt nog, för jag gillar ju egentligen att hänga här :-)
Meeen det finns liksom alltid en låda att rensa just nu... :-)

Veckans bästa skulle jag nog säga är lördagen med sooool och faktiskt lite värme! Satt ute i solen på terrassen och gjorde ingenting en stund. Ljuvligt!
Veckans sämsta är att R återigen fick ont i halsen och var hemma i fredags.
Veckans godaste
var lösgodiset vi köpte i fredags. Det var inte så gott efteråt när jag kände sötman i munnen när jag gått och lagt mig (trots att jag borstat tänderna), men det var gott när jag åt det!

Veckans bästa beslut är att vi valde att låta flyttfirman packa ner saker också. Visst kostar det lite mer men det kan det vara värt i slutändan.
Veckans bästa köp
kan vara ballerinaskorna jag råkade springa på när jag kollade på sneakers :-) Brukar alltid vara lite för sent ute när det väl är dags för nätta sommarskor, så nu passade jag på trots att det nog dröjer innan jag kan använda dem :-D
Veckans trevligaste är alla vårtecken som nu poppar upp här och där. I morse såg jag ett gäng snödroppar som gjorde mig så glad.

Veckans mysigaste är återigen fredagen. Även denna veckan ensam med kidsen då J var i Sthlm på jobb. Det blev nästan en repris på förra veckan med både Talang och Bäst i test. Älskar Bäst i test!
Veckans yeay är att jag kom iväg och tränade hela TRE gånger även denna veckan. Det känns så bra och jag känner att det var ett bra beslut att köpa kort där eftersom ett pass alltid tar 30 min. Det går inte att argumentera bort - 30 min kan jag alltid klämma in!
Veckans tråkigaste är att jag fick lite ont i ena benet. Antar att det är någon nerv eller så som kommit i kläm. Känns lite bättre efter massage, men det stramar fortfarande.

Veckans mest spännande är att jag äntligen bestämt mig för vilken kulör jag vill ha på väggen i vårt nya sovrum, samt valt gardiner. Läskigt, spännande och kul på samma gång!

Mer spännande än så var nog faktiskt inte den gångna veckan! Nu ser jag fram emot nya utmaningar denna kommande veckan. Har du haft en bra vecka?

Gillar