Söndagstriss

Resan hem gick bra, även om jag inte vet vad det var för tider jag hade kollat på? Vi anlände till Kastrup vid 12, inte 6 på morgonen som jag trodde.
På hemmaplan var det mesta sig likt. Blommorna var halvdöda. Dammet hade stilla lagt sig på golvet. Kylen var ganska tom.
Började med operation: tvätt på en gång och betade faktiskt av tre maskiner.
En resväska är fortfarande på villovägar och det är lite oklart vad den innehåller, finns risk för lite mer tvätt. Det värsta är väl annars att alla våra necessärer ligger i den försvunna väskan... Lite foundation hittade jag i badrumsskåpet men någon mascara kunde jag inte trolla fram. Känns lite surt att behöva gå och köpa en ny när jag köpte 3 st i USA, vilka givetvis ligger iu samma väska....... Ögonbrynen gör sig också extremt påminda om att de behöver hållas i schack, vilket är svårt när hushållets båda pincetter ligger i väskan på rymmen. Inom 48 timmar skulle förhoppningsvis väskan komma till rätta. Jag väntar med spänning...

Och medan jag väntade så lyckades jag med konststycket att se till att jag ska behöva fixa naglarna även denna veckan.. Aj, aj, aj...

Gillar

Kommentarer

Louise,
Skönt att vara hemma väl även om det tar ett par dagar innan man kommer ikapp kanske. Vad nrevöst att en väska är på villovägar 😟 det har hänt mig en gång och jösses vad nervös jag var innan den kom till rätta. Inte kul om en massa tillhörigheter & tex favoritkläder försvinner, fast det är ju tack och lov ovanligt att de inte kommer tillrätta.

Man ser att naglrana har varit jättefina och är fortfranade men det måste gjort ont när de gick av. Stackare.

Kram
lollo71.wordpress.com
Linda,
Skönt o va hemma igen, men tråkigt med den försvunna väskan, hoppas ni snart har den hos er.

Ha det gott, Kram!
www.uppochnervandahuset.se