Sopot & Mera Spa

Idag fortsätter jag på tema: Bloggbussen.

Vi bodde på Mera Spa i Sopot. Sopot som är en underbar liten pärla, även kallad Polens riviera. Sopot är lite av Polens sommarhuvudstad kan jämföras med Båstad.

Hotellet ligger precis vid den långa sandstranden och härliga strandpromenaden. Ett fräscht hotell med spa där även barn är välkomna. Ganska ovanligt, iaf i Sverige.


Jag hade lätt kunnat sitta i den där utomhusjaccuzin i ett par timmar, men L ville annat. Alla polerna testades, aromabastun provades och min lilla sjöjungfru testade även att vända hinken i isduschen över sig! Imponerande!


Jag hade också kunnat tänka mig att spendera en längre stund på taket till Mera där deras Moet-bar finns samt infinitypoolen med utsikt över Östersjön. På taket är det dock 16-årsgräns så det får vi ta en annan gång.


Om jag fortsätter på temat njutning så kan man längs den långa sandstranden hitta ett flertal av sådana här solsängar som ser helt underbara ut. En solig dag skulle jag lätt kunna tillbringa några timmar i en sådan! 

I Sopot hittar man också norra Europas längsta träpir, 512 m lång.


Perfekt att strosa på före eller efter middagen som man med fördel intar någonstans längs Monte Cassino. På tal om mat får det bli ett helt eget inlägg eftersom vi fick njuta av sååå mycket god mat i Polen! Skulle behövt mer än strosa på den där piren - mååånga gånger!

Gillar

Kommentarer