Sötsaker och shopping

Tack för alla era kommentarer till mitt förra inlägg då jag beklagade mig en aning! Känns uppmuntrande!

Natten till igår sov L helt utan napp. Jag la inte den hos henne heller, så att hon skulle hitta den under natten - och det gick jättebra. Igår hade hon dock fått nappen av maken på kvällen, så då var det svårt att motivera henne. Och idag när vi pratade om påskharen osv, så sa hon att hon hellre vill lämna blöjorna till kaninerna (i Hembygdsparken kan man lämna sina nappar hos kaninerna) och få behålla napparna. Så vi får väl se hur allt går :-)

På tal om påskharen så såg L en påse med godis i affären, det var en Madagaskar-påse från Malaco eller något. Och den gången sa jag att hon inte fick den, men att påskharen kanske skulle ha en sådan med sig. Gissa om hon glömt det? Nix! Och det är egentligen way to much godis i den där påsen. Men... Fy fan vad den ungen har lindat mig kring lillfingret!!! Får nog se om jag kan hitta en sådan imorgon...

Igår var det serious shopping!! Är verkligen glad över att jag har en man som inte bryr sig om hur mycket jag shoppar! "Det är bara å shoppa!" brukar han säga :-) Det kan kanske vara för att jag ofta köper något åt honom också, så att han själv slipper ;-)

Nu är det dags för frisören och senare i em kommer en snickare hit för att prata om vår kommande ombyggnad på ovannåningen. Lite spännande!

Fast vi har varit gifta sedan i augusti så känns det fortfarande väldigt märkligt att kalla honom man... Det känns så himla vuxet!! Och trots att jag är över 30 så känner jag mig som strax över 20 emellanåt..

Gillar

Kommentarer

A & Lilla P,
Hon är inte dum din dotter: Lämna blöjorna till kaninerna... *Skratt*
www.blogger.com/profile/143706492923460334
Katti,
Men visst är det mysigt att få kalla karln för sin man eller make:-)

Smart tjej du har förresten, klart kaninerna kan ta blöjorna så hon kan få behålla napparna.

Vi gjorde så att vi delade upp avlämnandet på två omgångar, till kattungarna på Skansen. Det gick väldigt smidigt.
Andra och sista gången sa Lovisa dock i bilen på väg hem -Mamma, jag glömde napparna!
Men det var det enda oxå.
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Hanna,
hahaha! lämna blöjorna hos påskharen, ja det hade vart nått. dom användna kanske? hehe! ^^

du kanske kan plocka ut lite ur madagaskar påsen?? hmm... eller minns hon till och med vad som fanns i?? jobbigt läge! =/

kram på dig!
hannaofsweden.blogg.se