Sova, klunsa och sura

Gick och la mig riktigt tidigt igår. Det gick superbra för L hos tandläkaren, hon fick mycket beröm över hur duktig hon var och jag kände mig riktigt stolt. Det kändes också bra att få veta att tandborstningen såg jättebra ut, för ibland är jag rädd att vi inte borstar tillkräckligt länge. Men det gör vi tydligen.

Efter mat och lite tv-med L var jag supertrött. (På tal om mat har jag glömt att lägga ut matlistan för veckan, och det beror lite på att den inte alls börjat som jag planerat. Jag gjorde en lista, men sedan blev det ingen veckohandling och i måndags testade jag ett nytt recpt som jag htitade i Topp&Hälsa, på lax- & räkburgare, vilka var mycket smarriga! Igår blev det faktiskt tacos på makens begäran, kändes lite crazy på en tisdag :-) ) När det var dags för maken att natta L så blev hon supermammig och försökte förhandla sig till att jag skulle natta henne och pappa köra henne till dagis istället. J trodde att han var smart som skulle "klunsa" om saken, dvs köra sten-sax-påse. Hon gör 99% av gångerna sax så han trodde väl att saken var biff. Vilken den inte var - och L vann, bäst av tre!! Trots att det inte ens var jag som hade slagit vad var det alltså jag som fick masa mig upp och natta henne. Och när jag väl hade gjort det tyckte jag att jag lika gärna kunde gå och lägga mig själv! Så jag låg i sängen vid 20 och läste. Vid 21 la jag ifrån mig boken för att jag kände mig trött. 10 minuter senare ringde telefonen och jag blev lite pigg igen. Någon gång efter 22 kom J och då vaknade jag till. Vid 23 kom L och då vaknade jag igen. Ja, så har min natt fortsatt så trots att jag la mig tidigt kan jag inte säga att jag är superutvilad.

Och gissa vem som får köra till dagis??
Inte för att jag inte vill göra de här sakerna med min dotter, men det är väldigt ofta jag som både nattar och kör till dagis och ibland kan det få vara skönt att göra ngåot annat... Men maken hade mirakulöst glömt bort gårdagens deal och hade andra planer på morgonen.

Ja, ja, undrar hur den här dagen blir? Känner mig inte på topphumör om man säger så.. Nog bäst att jag håller mig på mitt kontor idag.... Förresten vaknade L och hade ont i örat och det har runnit ut något, så vi får väl se hur det utvecklar sig, Till det bästa hoppas jag.

Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Frida-FantastiskaMamman,
Köp lite choklad, en tidning & kryp ner i soffan så ska du se att humöret blir bättre igen.
Vilken duktig liten tjej!!
Ha en fin dag vännen trots det urusla humöret.
Massor av kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Elin - Ett hus till oss,
Åh så gott det lät med räk- och laxburgare 😊 måste leta efter recept.

Hoppas att dagen blev bra och att du får en mysig kväll, Kram Elin!
etthustilloss.blogg.se