Spännande morgondag!

Imorgon är det tjejhelg! Har fått mycket enkla instruktioner så jag har ingen aning om vad som kommer att hända! Det är superkul att vi har ett överraskningsmoment. Det är inget måste, men det har blivit så varje gång då arrangörskapet cirkulerar mellan oss deltagare.

Jag vet vilken tid jag ska vara på en viss plats och vad jag ska ha på mig och med mig. Vanliga kläder och ett lite finare ombyte. Och övernattningsgrejor, men inte sängkläder eller så. Igår kväll fick vi en hemläxa. Vi ska be våra makar att skriva ned 4 annorlunda, roliga, tokiga sanningar om oss själva som de andra kanske inte känner till. Och sedan 4 osanningar. Lappen ska vi ta med oss på lördag.

I samband med hemuppgiften fick vi även veta att vi inte behöver äta någon frukost (vi ska träffas halv åtta) och att vi ska se till att ha pengar på kontot, för det kan hända att vi kommer att vilja spendera dem! Så spännande!

En tanke är att vi ska ta tåget till Gbg och gå på kasino. Men då borde vi väl fått uppmaningen att inte glömma leg? ;-)

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Eller så har vi kommit till en ålder då vi inte behöver leg 😊. Låter som om ni ska ha en skjukt kul helg! Kram!!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Tant Janet,
Nu blir jag nyfiken, berätta sen och ha så kul!
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Rebecca,
Spännande och roligt! Nyfiken blev jag.
Hoppas att ni får en riktigt lyckad dag.
Kram Rebecca
www.cheeky.nu