Spännande natt

Aj, aj, aj, jag har börjat bli förkyld... Kände lite i näsan igår när jag lagt mig och nu kom det halsonda som ett brev med posten. Aj, aj, från noll till hundra bara så gör det löjligt ont! Hade jag haft en sömntablett hade jag nog tagit den.. Inte bara av den anledningen att jag hade velat somna asap för att slippa känna den onda halsen, utan också för att J skulle få ansvara för R inatt. Vi har nämligen flyttat in R på sitt eget rum ikväll!!

Bara så där :-) Eller nja, inatt när R höll mig vaken och jag inte sovit ordentligt sedan vi kom hem från London (borde kanske inte klaga eftersom jag faktiskt fick sova i London, men de här 9 månaderna utan så mycket sömn, plus de 9 månaderna då jag var gravid och först illamående och sedan galet kissignödig har satt sina spår!) bestämde jag mig för att nu är det dags att försöka bryta den här trista trenden. J fick äran att natta ikväll och efter en stunds protester somnade R och har *knack, knack* sovit sedan halv åtta! Ska bli mycket intressant att se om det blir en superjobbigt natt, eller bara en jobbig natt ;-)

Nu funderar jag på att krypa ner i sängen och kolla på "Tomten är far till alla barnen". En rolig film med klassiska citat såsom:

"Ja, jag tänkte inte hålla något längre tal. Jag ska bara säga, skål på er buksvågrar!"

Gillar

Kommentarer

Linda,
Hoppas att natten gick bra och att J inte behövde springa in till honom allt för många gånger.
Jobbigt när man inte får sova om nätterna.
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000