Spel, slask & (o)smidig

Idag vaknade vi upp till mer slask än snö. Som vanligt i Skåne. Tyvärr. Nu är det mest så där jobbigt halt med is och vattenslask överallt. Men barnen var så klart förtjusta över att det fortfarande fanns snö kvar :-)


Tidigare har jag varit lite "emot" att träna sent på kvällen. Yogan är 19.30 och nu börjar jag äntligen se fördelarna med sen träning. Igår hann barnen och jag spela Monopol både medan jag lagade mat (om "laga" kan betyda värma soppa, koka färsk pasta & steka korvar..) och efteråt. Det funkade jättebra att spela tom för R som trots allt inte fyllt 5 ännu. Nu var jag förstås liiite snäll och hostade lite extra när jag hamnade på någon annans gata, och ingen hann bli sur innan vi avslutade.

Jag var inte supersugen på att bege mig iväg till yogan utan min vapendragare T, men jag vet ju hur bra jag mår efteråt så jag gick. Och även om det är jobbigt varje gång och jag inte fattar hur de andra kan stå på huvudet (!!!) så känns det otroligt bra i kroppen efteråt. Och jag brukar sova väldigt bra efter ett yogapass. Inatt har jag dock drömt mycket rörigt, men jag har ändå sovit.

Nu laddar jag vidare för den här veckan med viss matplanering. Gillar mig själv när jag tar tag i planering och förberedelse. Förstår bara inte varför jag inte gör det oftare...

Nu kör vi tisdag!

Gillar

Kommentarer