Spioner i huset!

Det var en trevlig dag igår utan en massa måsten, OCH det blev nya skor till R. Han är i ett mellanläge och behövde verkligen ett par nya skor eftersom han växt ur sina gamla. Men det är ju för tidigt att köpa fodrade skor och det känns totalt onödigt att köpa dyra skor som han kommer att kunna ca en månad innan det blir för kallt. Så det fick bli en kompromiss, men det blir nog bra.
Kvällen spenderades med goda vänner och mest sittandes ätandes :-) Tror att vi snart har kommit till ett läge då barnen får äta i n n a n  oss vuxna så att det kanske blir lite mer lugn och ro... Puh!


Idag leker L med sin grannkompis och de springer omkring med vars en walkie talkie. Försökte få dem att förstå att andra också kan höra dem, men vet inte riktigt om det gick fram. Roligt har de iaf och de leker visst spioner! Ska kolla om spionerna snart vill fika lite tror jag.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej hjärtat! Vi hade gäster i lördags och då gjorde vi så att barnen fick äta först så åt vi sen. Lugnt och skönt var det. Hoppas du får en fin måndag finaste! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886