Spontan show i stan

Ikväll tog barnen och jag en sväng med bilen bara för att kolla in stadens fina ljusinstallationer. Det brukar faktiskt vara väldigt fint här i stan, med mycket belysning och olika granar och ljusträd. Likaså i år.

En stor och ståtlig gran med stora ljuskulor på ett av våra torg. Tog bara foton på en del, då vi mestadels satt i bilen, så nästa gång får det bli en promenad istället. Vilket jobb det måste ligga bakom alla dessa vackra träd och stora granar beklädda med så mycket ljus!

Vi hade turen att komma till Terrasstrapporna precis när det var dags för ljusshow. Och det blev en show i riktig Disneyanda med både ljud och ljus. Det var allt ifrån pepparkakshus till Luciatåg med sjungande stjärngossar.

Det är trappor som används för att komma ner till stan från Kärnan och parken ovanför så plötsligt kom det "besökare" i trappan mitt under showen :-)

Både barnen och jag blev glatt överraskade och positiva till den fina installationen! Så kul när det händer något, och framförallt utomhus nu i dessa tider.

Så lite det behövs för att det ska bli en positiv upplevelse. Och då menar jag inte att det är lite med alla ljusinstallationer, utan att vi bara satte oss i bilen och körde runt lite. En stund tillsammans för mig barnen med bra musik :-) Det är precis sådana här stunder jag vill att barnen ska komma ihåg när de blir äldre. De spontana stunderna utan måsten eller tider att passa. ♡

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,

wow....har aldrig sett de trapporna på det sättet....så vackert, tack för de bilderna...

nouw.com/fibrolivet
Marie,

Oh så vackert, där förtår jag att det var härligt att vara och se och fota

sweeetwordsbymirre.com
Amanda,

Visst är det fint med all ljusbelysning utomhus nu. Trots att det inte finns någon snö s ger julbelysningen lite julkänsla 😊

amandizan.wordpress.com
Madelena
Madelena,

Wow så fint det var. Ja saknar ju allt som har med julstämning att göra. Helt klart en konstig jul här. Kortet med trappan fick mig att tänka på ett pepparkakshus direkt

nouw.com/madelena
Elina,

Det är så vackert med all julbelysning! Det skapar en så härlig och mysig stämning🙂

detkaosvikallarvardag.com
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Så fnt pyntat ni har det på stan, rolig aktivitet att göra med banen också

nouw.com/stegsamlaren
Marlene,

SÅ fint! Vi tog en liten tur i Stockholm förra helgen för att fota julbelysningen. Det har jag glömt att skriva om, tack för påminnelsen!

fdensammamamman.se/
Kamillas ,

Jag älskar att gå runt eller ta en extra sväng med bilen för att se på stan i juletiderna. Må så gott

kamillaskamera.com/
Hilma
Hilma,

Vilka fina juldekorationer! <3

nouw.com/hilma
Bland Kastruller och Vinglas,

Riktigt mysigt och även mysigt när man gör något så enkelt tillsammans med barnen som dessutom kan bli ett mysigt minne. Själv vill jag också upp till stan för att titta på all julbelysning och pynt i stan samt jag vill till Folkets park som de har gjort om till ett vinterlandskap ( för 8 miljoner). Det borde ju vara något extra fint.

Kram kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se