Spontanitet & familjetid

Men oj vilken helg det blev!

Skulle vara en lugn hemmakväll i fredags, bara familjen och lite kräftor. Men bakom min rygg gjorde min man upp lite andra planer under eftermiddagen och när jag kom hem efter en stunds thaimassage stod goda vänner och vänta på trädäcket. Tillsammans med ytterligare lite kräftor :-)


Det blev en spontan, rolig och härlig kväll i goda vänners lag. Mycket gott i magarna och mycket skratt - som vanligt när vi hänger med min barndomsvän och hennes man och barn. Barnen kom sent i säng trots att vi bestämt att vi skulle försöka få dem i säng i bra tid under helgen med tanke på att det varit sena kvällar hela sommaren och nu inte är helt lätt om kvällarna när skolan/förskolan börjat igen.


I lördags spelade L sin teater tillsammans med sina Duvungekompisar. En extra sommarföreställning och det var varmt för kidsen i varma kostymer i den soliga parken. De gjorde mycket bra ifrån sig med tanke på att de inte spelat upp föreställningen sedan i våras.


Eftersom vi sedan hade några timmar att slå ihjäl innan kusinkalas åkte vi hela lilla familjen ner till strandpromenaden i staden, delade på en pizza på gräsmattan och tittade på folk i solen. En glass slank visst också ner :-) Sedan var det kalas och bus och ytterligare en sen kväll.

Eftersom väderprognosen framöver visar en del regn passade vi på att ta en stranddag idag. Sommarens första - och kanske enda?? stranddag. Eftersom vi spenderat hela sommaren i stugan (och i Turkiet) så har det inte blivit något strandhäng på hemmaplan. Inte för att vädret varit så strandlockande under större delen av sommaren heller.. Men idag packade vi en kylbag och begav oss till sanddynerna. Det blev några sköna timmar och till och med jag badade. Jodå, den här badkrukan har badat riktigt mycket den här sommaren måste jag säga!


Och kvällen avslutades hemma hos goda vänner där vi blev bjudna på middag och pratade om skidresa. Det gäller att vara ute i god tid om vi ska få in något i vår redan fulla kalender!!

Det var den här helgen! Full av roliga händelser! Spontanitet! Familjetid! I like!

Gillar

Kommentarer