Spruta, halvfabrikat och tvätt

Det gick superbra med sprutan idag! Det tog typ två sekunder och så var det klart. L började grimasera lite men då var det ju liksom redan över! Och sköterskan gav även hennes älskade Nalle-Maja en spruta och plåster så det var ju perfekt :-D
Den rosa lilla Pinky Pie-hästen blev uppskattad och har fått sitta med vid matbordet ikväll. Dagen rusade iväg efter sprutan. Det blev fika hemma hos L:s kompis I och mycket lek mellan tjejerna. De lekte att L var mamma och läste saga för I.. jättegulligt! Sedan blev det en cykeltur - med nallen så klart!

Hade lovat att göra pannkakor till middag och hade handlat extra mjölk, men när jag öppnade kylen visade det sig att det inte fanns några ägg hemma... så typiskt! Middag blev så ovv det bara kan, hamburgare med klyftpotatis och bea. Halvfabrikat alltihop! Och så broccoli till. Fryst, ja eller kokt, men från frysen.. L åt med god aptit och jag har inte sett henne äta så mycket sedan innan sommaren. Tyiskt att hon krängde som sjutton när det var sån "dålig" mat. Men, det var kul att se iaf!

Min lilla skrutta är nu nattad sedan en stund men jag hör att hon är vaken. Hon har blivit helt grym på att lägga sina kläder i rätt tvättkorg om kvällarna! Vi har en mojäng från IKEA med fyra utdragbara korgar där vi sorterar tvätten i mörkt, vitt, rött och 30 grader. Hon är bättre än sin pappa på att lägga tvätten rätt!! Jag är grymt imponerad!

Stegräknaren har varit på idag och jag är nu över 11000 steg, vilket känns riktigt bra. Trodde inte det.. men nu är det bara att kämpa vidare, vill ju inte ha färre steg imorgon ;-)

Gillar

Kommentarer

Wojtan ?,
Ha ha, jag är inte ett dugg förvånad över att din dotter klarar att sortera tvätt bättre än din man 😉

Skönt att det gick bra med sprutan.

Kram
www.wojtansblogg.se
Frida,
Vad skönt att sprutan gick bra!!
Hihi ja du konstigt att "skräpmat" alltid går ner.
Hooppas att du får en skön fredag & att stegräknaren kommer upp på gårdagens nivå.
Kramisar<3
fantastiskamamman.blogg.se
plingan,
Så mysigt att nallen fick följa med på cykelturen!

Ha en riktigt skön fredag!
Kram Pernilla
www.blogger.com/profile/031641230194145890