Spruta, soffa & snö

Spruta & soffa
Idag har jag fått min tredje spruta så det känns bra. Nu har jag haft Covid och fått tre vaccinationer - förhoppningsvis är jag hyggligt skyddad mot Omikronvarianten om jag åker på det också. Annars har jag jobbat och besökt möbelaffärer idag. Som jag skrivit tidigare så börjar det ju närma sig flytt och det är ganska långa leveranstider på det mesta för närvarande. Idag hittade vi kanske en ny soffa. Det där är verkligen svårt! Den ska vara skön att sitta i, den ska vara skön att ligga ner i :-) den ska vara snygg, den ska gärna rymma flera av oss i familjen och den ska vara i rätt mått för att passa i rummet där vi tänkt oss den.

Färgklick & ketchup
Egentligen skulle jag kunna tänka mig en soffa i färg, blå eller grön kanske. Tycker att det hade varit en härlig färgklick. Hade en knallgul soffa i mina första lägenheter :-) Gillade den verkligen, även om min vän Cool hade svårt att äta nattamat i den av rädsla för att spilla ketchup :-)

Dock verkar det som om det blir en ljus soffa trots allt! Iaf inte grå som vi har nu. Det är mycket grått i vårt nuvarande hus :-) På fredag ska vi ju äntligen få komma in och mäta och känna efter om vi tror att det blir bra med soffan vi hittat.

Snö & grill
Vaknade förresten upp till snö idag. Det har varit riktigt ruggigt och trist väder hos oss idag. Snön försvann snabbt och ersattes av snöblandat regn. Trots det så grillade J till middagen :-) Som sagt, vi (och med vi menar jag J :-) ) grillar året runt. J har förresten börjat fundera på hur vi ska få upp utemöbler och grill mm på vår nya terrass... Ja, har man inga i-landsproblem så skapar man sig det :-D

Gillar