Stackare

Min stackars lilla lille! Han har det inte så lätt just nu! Inga tänder har trängt fram, men blöjbyten gör vi konstant... Inatt var det tom halv tre... Passade då på att ge honom välling så att vi kanske skulle kunna få sova lite sen. Sedan halv sju, två blöjor... 8 en blöja.. Pratade med sjukvårdsrådgivningen imorse. Tänk om det inte är tänderna utan att han är magsjuk? Fast hon menade att jag skulle fokusera på allmäntillståndet och så länge han är pigg, inte skriker (har ont) eller har feber så skulle jag inte göra något. Jag frågade om vällingen eftersom vi kör fullkornsvarianten och hon tyckte att vi kan testa något mildare som majs. Puh!

Det lär ju inte bli någon ny sovrutin imorgon inte.. Det hade ju varit ett ypperligt tillfälle eftersom jag åker bort två nätter och det är just jag som kommer att ha problem med att sova när/om R vaknar på natten.. Men, men. Hoppas nu bara att han slutar fylla så många blöjor - det luktar pyton!!

Nu ska jag ge mig på att packa lite inför morgondagens avfärd mot huvudstaden. Inte lätt!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Hmm,lille killen:(
Du tor inte det är vällingen då, Moa har aldrig kunnat äta fullkornsvälling, allt bara rann rakt igenom henne, konstant lös i magen. Så hon åt 6 månadersvälling hela vällingperioden, funkade jättebra.
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Veronica,
Stackarn. Det är mycket som händer även om man är liten. Hoppas det lugnar ner sig. Fina bilder. KÄnner knappt igen honom, tiden går så fort. Ha det kanon nu när du ska iväg i helgen så ses vi snart. Ser vi fram emot. Kram kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Anonym
,
Men lilla hjärtat då! Stackarn! Hoppas det går över snart. Önskar dig en fin helg i huvudstaden gumman! KRAM!
Maria,
Men stackars liten:-(
Hoppas att det är tänderna som spökar och inte något annat.

Kram Kram
sagafia.se
britta bloggar,
Hoppas det går bättre snart!
brittabloggar.se