Stackarna...

I somras när vi var i stugan upptäckte vi plötsligt en myrstack ett par meter från köksdörren. Med riktiga skogsmyror. Kändes sådär bra att ha den så nära dörren in...

Googlade så klart och hittade ett tips om att hälla på en flaska Fun light saft och var bara tvungen att testa!


Hällde på en hel flaska saft och några timmar senare hade aktiviteten i stacken minskat rejält och jag kände stora förhoppningar. Fast dagen efter var det snarare tvärtom och jag visste inte om det berodde på att myrorna var "höga" av saften eller oroliga för att kompisarna höll på att knoppa in där nere i stacken.. Visste ni förresten att en myrstack är större under jord än över? Lite som ett isberg.


Jag lät det gå nån vecka och tänkte att vi få åtgärda myrstacken till hösten, eftersom jag också läste ett tips om ett järnspett som skulle få myrstacken att frysa. När vi skulle lämna stugan hällde jag på en halv flaska Sprite Zero som vi ändå skulle hälla ut. Vet inte om det gjorde någon skillnad.


Efter ytterligare två veckor var dock stacken platt! Tom. Myrorna var borta. De hade lämnat in. Och detta innebär att jag INTE kommer att låta mina barn dricka något med aspartam! Och så fort jag bara kan släppa ett annat fokus ska jag satsa på att sluta dricka lightläsk..

Men dagens tips är iaf att ta bort myrstackar med hjälp av Fun light!

Gillar

Kommentarer

Fröken L
Fröken L,
Hallå hallå..

men gud ja jag dricker ju knappt läsk men gör jag det så blir det zero.. nu känns det ju sådär haha...

i morgon ses vi pinglan.. 😉 ska bli så roligt.. kramkram
liteomalltihop.blogg.se
Sofie - Livet på landet med två små!
Det känns så ruggigt obehagligt att myrorna liksom dör, försvinner, slukas av marken av S A F T som vi dricker!
Kan säga att jag köper aldrig mer den saften... Känns bara så skumt och fel...
lillgarden.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229