Status lillkillen

Visst vaknade R upp med ett fortfarande rött öga. Efter en del övervägande om vi skulle åka på träff med kompisarna eller ej så åkte vi. Men vi hann knappt mer än dit förrän jag började se lite variga klumpar i ögat så det var bara att åka igen. Vill inte riskera att smitta ner ett helt gäng andra barn.

Tyvärr får jag ingen hjälp av bvc förrän på fredag, då de menade att man ska torka och vara noga med handhygien i minst tre dagar innan de sätter in antibiotika (min vanliga bvc-sköterska har höstlov), så det blir nog en runda till apoteket i em för att se vad de kan erbjuda.

En annan som förmodligen också var lite krasslig inatt var doggen D. Tre gånger har hon varit uppe i natt och vi har släppt ut henne. Jag var dock lite för trött för att se vad hon hade för sig i trädgården, men får väl gå en runda nu i dagsljus och se om jag kan lokalisera något...

Nu är det dags att hämta syrran på dagis. Tror att det blir ett besök i skoaffären också :-)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Det är samma sak här med ögoninflammation fast här säger de att man måste vänta en vecka innan de gör något 😟 Hoppas att prinsen snart blir bättre. KRAM!
Fnulan,
Hej!

Du var intresserad av att delta i ett event i Skåne, nu har jag lagt upp lite info på min blogg. Hoppas att vi ses!
Kram
www.fnulan.se
Cissi,
Här kör de med en vecka innan man får hjälp.. Surt!
Hoppas han kryar på sig..
cissiochkampenomlyxen.blogg.se
Fnulan,
Blev det skor då?
www.fnulan.se