Status på sjukanJaha, då har man sovit i en sjukhussäng inatt. Eller sovit och sovit. L har sovit ganska bra, men sköterskorna har kommit varannan timme för att lyssna på hennes lungor och kolla diverse annat. Var fjärde timme har de kommit för att låta henne andas in medicin med hjälp av en mask och en maskin. Och klockan sju kom house keeping för att tömma papperskorgarna..

L tycker att det är som att bo på hotell. Här finns en meny som hon får beställa mat ifrån. Och dryck. Och efterrätt. Men jag vet inte vad som hänt - igår ville hon inte ha efterrätt och det finns både glass, kakor och chokladpudding.

Nu väntar vi på att få bli utskrivna. Allt ser bra ut och hon kommer att få medicin tills vi kommer hem och svensk sjukvård får ta över. Fast först vill vi hem till pappa, lillebror och vännerna här.

Gillar

Kommentarer

äppelblomman,
Nej stackars liten<3
Skönt att ni får åka hem!
Kraaaam K
www.blogger.com/profile/000487343751866054
Tina,
Åh hjärtat! Vad skönt att ni får bli utskrivna! Jag hoppas det går år rätt håll med henne nu. Kram
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Amanda,
Lilla vännen! Skönt att det går åt rätt håll iaf och hoppas hon får hålla sig bra nu! Kram
creyla.blogg.se
Anonym
,
Oj, oj har läst ikapp mig nu. Så otroligt jobbigt ni måste ha haft. Vad bra att det har vänt och ni skall få komma ut från sjukhuset. Kram! /Therese
Therese,
Så det blev sjukhus, skönt iaf att ni blev utskrivna å att statusen är bra. Låter för övrigt ljuvligt med både bakelser och pysselsaker, du må tro ajg är avis, särskitl på pysselgrejorna, du får fota å visa då du komemr hem <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723