Status, planering och SOVA

Ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigt. Jag MÅSTE bara det. Var så trött när klockan startade imorse att jag bara ville låtsas att jag inte hörde det och inte öppna ögonen. Ställde mig dock på crossen en halvtimme innan jobbet. Tyvärr började jag sedan bli täppt i näsan, men det är väl som ett brev på posten när man tränat en otränad kropp flera gånger under en vecka.

Status just nu: Ont i ena vaden som jag glömde sträcka ut efter mitt steppande i tisdags. Trött. Börjar bli täppt. Sötsugen.

Förhoppningsvis status imorgon: Pigg. Utsövd. Glad. På G.
Har nämligen en massa att göra. Eller en massa jag skulle vilja/behöva få gjort. Får väl se vad som verkligen blir av. Det vore inte helt fel med en ny vinteroverall till L. Hämta ut linser. Camilla Läckbergs senaste. Matshopping. Veckoplanering innan det. Kanske någon ny trevlig höstblomma att ha på trappan. Födelsedagspresent till J som fyller år nästa vecka. Nya dansskor till L. Fotoklister för att börja sätta in mina 600 bilder som bara ligger och väntar. Inget akut alltså. Men galet skönt att det är fredag imorgon! (Och fy vad trist det är att kolla på tv med en sprängd högtalare..I-land... I know! :-) )

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Hej fina!
Ja herregud vilket i-lands problem. Jag har några sådana jag med faktiskt.
Vadd uktig du är som går upp på crosstrainern på morgonen, tyvärr blir alltid så, när man väl kommit igång blir man sjuk.
Hoppas du mår prima skinka i morgon.
Kram Rebecca
www.cheeky.nu
CharmKatti,
Hej vännen!

Jag var oxå så sjukt sötsugen för några dagar sen. Det enda som fick mig att inte äta var att gå lägga mig!
Men sen frågade jag vv-konsulenten, hon sa att ta en syrlig karamell nästa gång. Det ska tydligen hjälpa. Värt att testa!
www.blogger.com/profile/046181021213338000