Status skidåkning

Om gårdagen innebar en riktigt bra skiddag så var dagen det motsatta. Det snöade och var jättedålig sikt när vi kom upp på berget. Vi bor ju i dalen och vädret här nere behöver inte alls vara detsamma som där uppe. Nu snöade det visserligen lite nere i dalen också idag. Hur som helst så var det ingen höjdarsikt och vi tog oss över på en annan sida av berget - där det visade sig vara ännu värre. Jag fick panik! Allt var bara vitt!!


Även om jag visste att jag åkte i en backe som inte var brant, och åkte från sida till sida så kändes det som om jag var i typ lustiga huset där allt bara lutade åt olika håll.. Galet! Och så höll jag och R på att krocka så jag vred till höften på ett icke skönt sätt. Hoppas bara att det släpper mer och mer.

Vi lät J åka vidare själv när vi väl tagit oss ner igen. Barnen och jag har haft det bra ändå. Och J också :-) Vi har kollat lite leksaker och käkat italiensk till lunch. Sedan hängde vi ett tag i spaet, eller rättare sagt i poolen och ångbastun. Nu har hela ligan käkat middag och en (no names) har somnat - fast han skulle bara vila lite... Vi andra tre kommer nog snart att göra honom sällskap. Det är tröttsamt att vara på skidsemester!

Gillar

Kommentarer