Status Solsidan

Det går undan på Solsidan. Var där en sväng i veckan för att fatta diverse beslut tillsammans med elektriker, snickare, målare och anläggare. Det har nog aldrig varit så många bilar samtidigt på den där lilla vägen!

Det spikas ytterpanel för fullt och innerväggarna är uppe nästan överallt. Gästhuset är uppe och håller på att isoleras. Nu syns ju förändringarna lite tydligare mellan mina besök och det är kul att få en bild av hur det faktiskt kommer att se ut när det är klart. Målet är att det ska vara klart 1 juni och vi håller tummarna att det målet hålls!

Spännande att det är sån skillnad på svart och svart! Och hur mycket mellanrum vill vi ha mellan brädorna som ska bli liggande panel inne i huset? Och vilken grå nyans ska de vara på väggarna i sovrummet? Vilken färg är det på sängen? Ehh, ja, den har vi ju inte ens börjat titta på ännu...

Men det är kul! Det är ett härligt gäng som är där och jobbar och det verkar flyta på. Tänk att vår pyttelilla stuga nu håller på att bli ett hus! Eller ja, där den pyttelilla stugan stod håller det nu på att bli ett hus! :-)

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men wow så fint erat hus är förstår att ni längtar till det <3
nouw.com/amandamalmflod
Fnulan
Fnulan,
Men alltså hallåååååå gud så snyggt! Ni kan ju flytta dit helt ju, det hade jag gjort!! KRAM
www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vi får väl se vad som händer i framtiden 😊
nouw.com/popprinsessan
IP: 82.99.3.229