Statusrapport


Jodå, det går faktiskt ganska bra idag. L har verkligen varit duktiga tjejen och inte varit bångstyrig en enda gång. Ännu. Lillebror har också skött sig ganska bra. Han var lite närhetskrävande just när jag höll på att duka inför dopet så det tog lite längre tid, men, men, det blev klart iaf. Tror att jag inte missat allt för mycket iaf.

Nu är det bara dukning här hemma också som ska göras. Det blir ju en lite annorlunda tillställning, först kyrkan, sedan församlingslokal med enkel mat och kaffe/tårta, sedan hem till oss på grillfest. Dubbelt upp liksom, så det gäller att ha koll på vad som är gjort var :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Oj oj så sött, kan tro att du ahr det du står i nu så här innan dopet... ta mycket bilder å visa!!! KRAM och lycka till med dopet <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Pernilla,
Vad skönt att du får gjort det du skall. Det är ingen dålig tillställning ni bjuder på. Dubbelt upp liksom. Låter som ett riktigt trevligt dop.
Hur går det för gästerna. Kan de ta sig dit allihop?
Kram
trekillarochetjej.blogspot.com
Therese/rosakoriander,
Låter som ett härligt dop där ni bjuder på en massa 😊

Undrar varför det inte går att kommentera från datorn? Din telefonkommentar kom fram iallafall 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Linda,
Ser jättefint ut.
så ni ska ha grillfest hemma efteråt, då har du lite att stå i förstår jag, hoppas ni har turen med er och får fint väder nu bara. Vi har haft uppehåll hela dagen i dag men i går fullkomligt vräkte det ner hela långa dagen, så trist, nu måste sommaren komma snart.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se