Stenmark
Idag gav vi oss iväg på roadtrip. Årets första skidresa står på schemat.

Sist jag åkte skidor, kändes det riktigt bra. Men det är nu två år sedan. Alla som känner mig vet att jag & skidor inte är helt kompatibelt. Men jag har försökt. Många gånger. Första gången jag stod på ett par slalomskidor var när jag pluggade på högskolan och hängde med ett gäng till Åre. Min korridorskompis hade jobbat som skidlärare i Österrike och hon skulle lära mig åka. Ha ha ha! Det mesta jag minns av den resan är när jag satt i backen, men inte vågade ta mig upp eftersom alla kom körandes så himla fort. Och när jag äntligen tagit mig ner (ensam) och skulle gå till rummet, så ramlade jag på en isfläck. Som sagt, det är mitt starkaste minne av den resan. Och möjligen att vi gjorde turkisk peppar-shot i diskmaskinen, ha ha!
Sedan har jag försökt åka skidor många gånger. Det har absolut gått, men det har inte varit min grej. Det ser så enkelt ut när alla andra åker. Men inte för mig.
För två år sedan, när vi åkte till Vemdalen tillsammans med vänner, bestämde jag mig för att bara åka i sådana backar som jag kände mig trygg i. Att inte låta mig övertalas. Och det gick mycket bra. 
Nu får vi se hur det går denna gången. Är nog i mitt livs sämsta kondition, men jag försöker hålla fast vid min inställning attt bara åka gröna & blå backar.
Först övernattning i Karlstad innan vi ställer in siktet mot Sälen. 

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Ha det så kul och åk bara där du tycker det är roligt! Jag har blivit mycket fegare med åren!
www.blogger.com/profile/164327445204106220