Stök, chill och tassavtryck

Oh my.. kollar på Idol och har just sett ett hemma-hos-besök hos en Darin-wannabe som inte vill vara Darin, han vill vara sig själv. Han visar ett badkar där han brukar "chilla med brudarna". Ja, eller hur?!? Det var så pinsamt att jag får ont i magen. Killen tyckte ju verkligen att han var cool och så var han så kass... Undrar hur de väljer ut vilka de ska göra hemma-hos-reportage hos? För de kommer ju ofta inte med...

Borde inte sitta här. L ligger i sängen och ropar på mig emellanåt. Hon har börjat hosta. Vet inte om det beror på att vi slutat ge henne kortison innan läggdags enligt rekommendation av hennes astmaläkare, eller om det är en förkylning på gång. Föredrar inget av det.

Som sagt, borde inte sitta här. Får nästan lite knas oavsett var jag tittar här hemma. Tycker att alla köksluckorna är fläckiga. Diskmaskinen är nykörd och måste tömmas för att kunna fyllas på med ny smutsig disk. Det står ouppackade kassar efter dagens matshopping. D gick in med smutsiga tassar efter morgonrundan så nu är det tassavtryck i hallen. Dammsugaren står framme, redo för en genomkörning av hela huset. Det ligger saker där uppe som inte kommit till sina rätta platser efter vår Boston-trip. Det ligger urväxta L-kläder i "strykrummet" och bara väntar på att bli ivägskickade till bättre behövande. Det ligger urväxta PoP-ytterkläder som bara väntar på att bli utlagda på Tradera eller något. Ahh! Jag får nästan lite panik bara jag tänker på all skit!! Jag har iaf tvättat och fått undan en massa tvätt idag.. men ändå. Borde inte sitta här. Borde ta tag i något av ovan nämnda. Då så.

Gillar

Kommentarer