Stökig natt

Var såå trött igår. Det var kanske den softa helgen som gjorde att kroppen ställde in sig i något energisparläge.. Hade bestämt mig för att ta en liten runda på motionscykeln, bara för att komma igång. Ville inte alls. Orkade inte alls. Men gjorde det. Det gick inte snabbt och det var inte länge, men jag gjorde det!

Hade också bestämt mig för att lägga mig tidigt, vilket jag gjorde, utan varken tv, dator eller bok. Det gick så där... Hade supersvårt att somna. Och när jag väl somnade vaknade R. Efter femte gången puttade jag på J som fick stappla upp. Sedan vaknade L och kom in till oss... Och sedan vaknade J av att någon slog i brevlådorna så han var tvungen att kolla. Vem f*n delar ut reklam 3 på natten?!?

Men nu är det en ny dag och det finns inte tid för vila. Nu skola, dagis och jobb. Sedan dagis, skola, kören och hem. Laga middag, äta middag. Hämta upp 2 kompisar till L och åka på jympa. Eller bada och natta R. Och sedan ska jag göra ett nytt försök till en natts bra sömn :-)


Gillar

Kommentarer

Tina,
Godmorgon hjärtat! Underbara bilder på dina sötnosar. Kanske skönt att du har mycket att stå i idag när du är så trött. Hoppas dagen går fort och att du får sova gott inatt istället. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Potatishäxan,
Haha det var säkert en stressad själ med behov av pengar som nattjobbat. Säker morgontidningen.
Jag pendlar med en kille som brukar köra ut HD före jobbet. Han kör alltså en tidningsrunda INNAN han går på tåget 6.43 i Ramlösa. Sen åker han till Malmö för att jobba med sitt vanliga jobb på Försäkringskassan.
Men sen tar han pengarna han tjänat och reser jorden runt. Till folk i Ecuador han har hittat på nätet och sånt. Helt fantastisk udda gubbe. Det är kanske han som cyklar runt och smäller i era brevlådor.
Hoppas dagen är bättre än natten. Ursöta ungar!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Maria,
Snack om tempo på dagarna!
Åh vad spännande med paketet. Hoppas att det blev bra!!!

Kram kram
sagafia.se
Russin,
hej gumman..
usch vad jobbigt det är med nattstök.. här var sonen ute och for i natt och det spelar ingen roll vad han gör el hur gammal han blir för jag kan inte sova gott förens alla ungar är hemma.. 😟 så jag har sovit som en kratta jag med, tog dock igen det med en lånnng eftermatenlur, haha..

bra där att du kom upp på cykeln trots det var tufft, sånt växer man av.. 😊 ska bli sååå roligt att ses igen och det är ju snart.:) KRAAAMA
russinsdagbok.se