Stökig natt och duktig dotter


VARFÖR skrev jag igår att R sover bättre om nätterna?!? Varför? För nu har han g i v e t v i s  inte gjort det inatt... Uh, det är inte helt ok med vakentid mitt i natten.. Och sedan ändå vakna tidigt...Men nu, NU, tycker han att det passar att sova! Nu, när jag precis lämnat L på dagis och inte alls själv känner att det är läge att vila. 
Trots den dåliga sömnen har det ändå varit en bra morgon. Igår när jag hämtade L på dagis sa de att hon hade fått prickar på armarna och klagat på kli på benen. Vattkoppor går ju, men när jag såg armarna så var det ju bara hennes "vanliga gamla prickar" :-) Hon är en riktig kliare och får hon en liten prick så kliar hon på den tills den blir röd. Hon har också sovit lite oroligt och gjort en del ljud under natten så jag var lite inställd på att hon skulle bli sjuk. Men nej, inga koppor än iaf.
Vi hade en riktigt bra dag igår. L var såå duktig hela dagen, bortsett från en sur min när jag kom till dagis för att hämta henne just när de var på väg ut. Nu hoppas jag på en repris idag och planen är att shoppa lite nytt te när loppan hämtats från dagis. Och så lovade jag henne en korv på torget :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Nej sånt ska man inte skriva eller ens tänka. Jag får alltid igen det när jag tänker en sån tanke att: åh nu har barnen sovit hela nätterna i några nätter. Så fina kläder L har på sig på bilden! Hoppas ni får en fin dag idag och att korven smakar gott för lilla fröken! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Cissi,
sånt får man ju inte skriva! Inget om bra sömn, eller "längesen vi var sjuka", "vi har inte haft magsjuka i år" eller något alls om sjukdomar när jag tänker efter! 😉
Hoppas det bara var tillfälligt med sömnen! 😉
cissiochkampenomlyxen.blogg.se
Fru Jessica,
Nä, sånna saker som sömn och sjukdomar ska man aldrig säga högt för då ändras det direkt! 😉
Hoppas att ni får en fin dag!
Kram
frujessica.agerstrom.se/
Maria,
Usch för dessa sömnlösa nätter:-(
Skönt att det inte var vattenkopporna, fast samtidigt som man vill ha det avklarat, svårt det där...fast hon får vänta med kopporna tills efter torsdag:-)

Hoppas att ni har en mysig eftermiddag!
(Tack för dina röster, de är guld värda)

Kram kram
sagafia.se