Stökig natt och prickig tjej!


Vilken natt! Först hade jag själv svårt att somna, lite ont i knäet och så där. Sedan vaknade R. Fyra gånger fick jag gå in till honom. Sedan låg doggen D och svalde som om hon skulle kräkas, vilket inte hon inte gjorde. Just då. Men sen, när jag väl hade somnat.. En gång i sovrummet, en gång i hallen när jag inte hann få ut henne och en gång var hon bara ute i trädgården. Puh! 
Sedan vaknade R upp vid halv sju, helt ok egentligen, men jag var TRÖTT! Övervägde ett kort tag att jag skulle ställa in dagens mammagruppsträff för att få vila när R vilar, men kände att tjejerna också ger mig energi så jag duschade och sminkade mig och gick för att väcka L. 
SOM ÄR PRICKIG!!!!!!! Det MÅSTE ju bara vara vattkoppor, men jag fattar ingenting?!? Vad var det för prickar igår? Var det något annat som bara förvillade? För det hände ju inget på ett helt dygn och sedan inatt så har det blossat upp röda prickar över hela mage/rygg och även i ansiktet. L verkar inte sjuk, bara lite som om hon håller på att bli förkyld. 
Okej, jag kommer kanske att kunna vila ändå idag.. Köpte ett nytt Wii-spel till L igår när vi handlade som hon skulle få NÄR hon fick vattkoppor. Så hon är nog ganska nöjd ändå idag :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Men nu måste det ju vara vattkoppor. Det där de sa igår att man är sjuk när man får vattkoppor tycker då inte jag stämmer in på mina barn. Hoppas ni får en lugn och mysig dag idag gumman! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Låter ju som vattenkoppor, vad skulle det annars kunna vara?
Passa på och vila i massor om du får tillfälle!

kram kram
sagafia.se
Therese,
Nääääe så lurigt, var det koppor ändå?! Mysko, men hoppas det inte behöver klia så fasligt bara <3 Och fy för sådana nätter me vakna barn å kräkiga hundar...
Ang korvarna som kokas så ska man se till att köpa korv med kvalité dvs hög kötthalt, då blir det helt ok ;-D KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723