Stolt över mig själv!

Wii! Ikväll är jag stolt över mig själv! Jag bestämde mig för att haka på en "utmaning" som drivs av Röhnisch och Lofsan, Röhnisch running school.


Veckans första pass bestod av att springa i 32 minuter i intervall om 4 minuter. Trodde knappt att jag skulle orka springa i 4 minuter. Har inte sprungit sedan i höstas. Men när jag plötsligt klarat av 4 minuter tänkte jag att jag är glad om jag orkar springa lite till. Och när rösten i lurarna plötsligt sa 8 minuter så tänkte jag samma sak igen. Bara lite till, och lite till och lite till. Plötsligt hade jag sprungit 32 minuter!!! Absolut inte fort, jag hade säkert kunnat bli omkörd om någon varit ute på power walk. Och jag tog det extra långsamt där det var isigt eller lerigt. Men jag sprang i 32 minuter!!
Röhnisch Running School vänder sig till alla som vill komma i gång med sin löpträning. Det gemensamma målet är att kunna springa 5 km om 6 veckor.
Nu är jag extra taggad till nästa pass, även om jag inser att jag kommer att ha svårt att gå upp för trapporna på jobbet imorgon… 

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Fröken L,
Så duktig du är, hur långt kom du på din 32 minuter ?

Jag blev med förvånad att jag orkade springa 5 km förra veckan, har ju inte heller sprungit på hela vinterna.. 😊 skönt att grundkondisen sitter i så pass länge..

kramisar

liteomalltihop.blogg.se
Helen.HUSnrNIO,
Gött!
Har tänkt tanken om att börja själv snart och det blir i samma tempo som du beskriver ovan.
Än är det så himla isigt överallt här så det känns inte alls lockande pga det men det kanske bara är en anledning för mig själv att inte starta med motionen...

Bra jobbat av dig!
husnrnio.se
Tina,
DUKTIG du är vännen! Heja, heja! Kämpa på! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Heja dig!! Bra jobbat!
Jag sprang i söndags & jäkla så ont i benen jag har haft...inte blev det bättre utav att vi gick, gick och åter gick i Stockholm.
Fast i morgon eftermiddag ska jag ut och springa igen!

kram kram
omlitenochmig.se
Hanna,
Bra jobbat. 😊
hannafialotta.blogg.se