Stolt, sur & skönt

Blev stolt i mammahjärtat när en av fröknarna i morse öste positiva ord över L och hennes förmåga att sjunga och agera.

Passade på att prata med rektorn för R:s förskola ikväll när det var föräldramöte. Hon har nämligen en barnteatergrupp också och verkade ganska intresserad av L. Vi får väl se vad det leder till.

R har varit lika trött som vanligt efter dagis och eftermiddagarna är inte alls roliga numera. Allt verkar vara en kamp för honom och han blir superarg och superledsen för allt. Om han leker med vatten, kan han bli så där arg om han råkar välta ut en mugg eller så... Det är inte lätt. Och ikväll var han såå arg och ledsen när han skulle sova. Inte roligt att veta att han somnat ledsen.

Nu kryper jag ner bredvid L för att kolla ikapp lite tv. Och hoppas på en god natts sömn. Det är extra viktigt med nattsömnen när inte J är hemma och kan avlasta något under dygnet.

Men imorgon är det torsdag och inga måsten alls efter jobb/skola/dagis. Skönt!

Gillar

Kommentarer

Bondmoran,
Hej fina du <3
Haha, ja det VAR verkligen fint! Men hon skyr sjukhus likadant som jag, det ligger nog i generna… haha.
Nej det är inte roligt att inte veta vad det är! Jag hoppas verkligen att det hittar vad det är, ska ner en sväng i morgon igen och kolla upp en sak till, har börjat få ont på den sidan på halsen där det lät konstigt så de vill kolla igen.
Kram och tack söta du!
/Bondmoran
www.bondmoran.nu