Stolthet och frustration

Nu är jag faktiskt lite stolt över mig själv! Jag gick till gymmet! Betalade 100 spänn och svettades på crosstrainern och en motionscykel. Men det var det värt för känslan efteråt! Jag kände mig duktig! Att jag sedan drack ett glas rött vin till middagen var ju kanske inte det bästa, men... jag tog ingen kaka och jag tog ingen muffins till eftermiddagsfikan!

Idag har jag träffat min chef och mina kollegor och jag har verkligen försökt känna efter vad jag känner om mitt jobb. Men, nej, tyvärr känns det inte speciellt bra. Jag blir bara sjukt rastlös när vi sitter och diskuterar och alla bara hamnar på detaljnivå hela tiden! I två (TVÅ!) timmar satt vi och försökte ta fram en verksamhetsplan men kom ingenstans. Det är så frustrerande!

Nu ska jag krypa ner i min stora säng här på hotellet. Kan inte bestämma om jag ska läsa min bok eller kolla på "Hells kitchen".. Snacka om bekymmer.. :-)

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
DET där var duktigt. Bra jobbat och ett glas röd vin är nog ingen fara..

Jag hann inte till VV den här veckan, vilket kanske var lika bra samtidigt som jag måste få upp ångan igen. Jag fick besök och innan vi hade fått i oss och barnen mat så var VV tiden missad.

Klänningen är lång, glansigt tyg lite draperad eller hur jag ska förklara över bysten och med tunna axelband.
Hoppas du får lite tid till att kolla efter klänning.
Synd med känslorna om jobbet..

Kram Ingela
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Månefrost
,
Så duktig du var som tränade! Är mycket imponerad!

Ang jobbet så tror jag att du redan vet svaret. Du ska bara säga det till din chef. Lycka till!
Åsa,
Va duktig du är!! Träna fast du e borta.
Ja det kan vara svårt att välja, även de små valen. Hoppas du valde rätt!!
www.blogger.com/profile/180557897380679127