Stor kille med stor säng

Jodå, efter lite krångel så fick vi ihop skåpet på barnens rum. Det är så trångt så det fanns liksom ingen möjlighet att bygga ihop skåpet och flytta in det i rummet. Det var tvunget att byggas ihop i rummet. Men det gick!


Vi passade även på att prata med R om att sova i stor säng nu och det ville han. Så, i med brädorna och madrassen i nederslafen på våningssängen och ut med resesängen. Han hade så bråttom i säng att han inte ville sitta kvar vid middagen och jag fick gå ifrån för att sätta på honom pyjamas.


Han studsade i säng tillsammans med den bärbara dvd:n och en film. Han låg där ensam en stund. Han låg där med sin syrra en stund. Sedan klättrade han plötsligt upp till syrran i överslafen en stund. Och så höll han på - en stund. Men nu har han sovit i sin egen säng - en stund! Vi får väl se hur länge det funkar. Om inte annat så kommer det att vara betydligt lättare att lyfta in honom till vår säng från våningssängen än det var att lyfta upp honom från resesängen som stod under överslafen... En win-win oavsett liksom ;-)

Gillar

Kommentarer

Bakom dörr nr. 11,
Så mysigt dom har det dina små skatter.
Ha en fin kväll.

Kram Pia
piajohansson72.blogspot.se/
Jeckan,
Ni har verkligen fixat massor! Duktiga är ni!
Här har det varit sjukstuga i veckan. Alla utom Magnus krassliga, men hoppas vi är på uppgång nu! Imorgon kör vi o hälsar på linda i s Sandy. Lite miljöombyte kan inte skada trots att vi är lite slitna tänker jag. Kram o trevlig helg vännen!
Jessica
www.blogger.com/profile/057469667694690560
Helena,
Hoppas han sover gott hela natten 😊 Skönt att ni slipper bryta ryggen av er i fortsättningen i alla fall 😉
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Nina - Glamourmamman,
Men ååh, vad fina dom är <3 Hoppas att han (och ni) får sova gott i natt.

Själv ska jag precis bära upp min miniprins i sin säng... Han vägrade somna idag, så jag har sprungit som en galning hela kvällen. Till slut däckade han i soffan 😉

KRAM
glamourmamman.blogg.se
? Sanna ?,
hoppas han sov hela natten 😉
Dom är ju hur söta som helst !!
Ta hand om dig sötis
KRAM
www.blogger.com/profile/148111227825662813
Tina,
Åh så mysigt det ser ut när de ligger där tillsammans! Så stor kille ni har nu! Hoppas han sov gott hela natten i sin säng! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886