Stor kille & shoppande mamma

Idag var det alltså R:s första dag på den nya avdelningen på dagis. Och det har gått jättebra! Han hade bråttom upp för trappan till sin nya avdelning och satte direkt igång och lekte med Lego och några av sina nygamla kompisar. Han ville inte att jag skulle gå så jag var kvar en stund. En timme senare än vanligt var jag på jobbet och då hade jag hunnit med att byta en bajsblöja också innan jag gick :-)

Det hade gått toppenbra med allt. Utom möjligen vilan, då han legat och pratat en hel del istället för att sova. Lite annorlunda förstås när inte alla kompisarna runt omkring sov, som på småbarnsavdelningen. Här är det ju mest vaken vila.


Själv hann jag med att träna för första gången på två veckor - och det kändes jättebra! Har tom saknat styrketräningen så det blev lite blandad kompott idag.

Och så snyltade jag till mig lite egentid efter middagen ikväll och smet ut för att köpa ett par skor. De första skorna jag tog tag i och provade kändes grymt bra så jag slog till! Varför krångla till det? ;-) Behövde verkligen ett par snygga men sköna skor inför den kommande helgen i London. Ett i-landsproblem som nu är löst!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Så skönt att det gick bra första dagen på nya avdelningen vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Härligt att det gick bra!!
London låter inte helt fel 😊 Hela familjen som ska åka eller är det tjejhelg på g?

Kram kram
omlitenochmig.se
Jenny,
Skönt att kunna hitta skor så snabbt 😊 Det låter superhärligt med London juuu. Kram kram
nockinocki.blogg.se
Helen.HUSnrNIO,
Så skönt att det var en bra första dag för stora killen 😊
Härligt med Londonweekend då! Vår i London, shopping och god mat är ju aldrig fel...
Trevlig kväll!
husnrnio.se