Stor & sur

Den här duktiga lilla killen börjar bli stor nu! Han sitter numera på vanlig köksstol, han sitter i en likadan bilstol som syrran, i baksätet, han har slutat med blöja på dagen och nu det senaste - två nätter utan blöja även på natten! Och utan missöden. Härligt!


Inte lika härligt är hans humör...

När barnen och J var själva hade det inte alls varit något trams, men nu är det konstant. Han var superbråkig idag när L hade en kompis med hem från fritids. Men visst, det är inte helt lätt att han inte får vara med och leka med allt som de leker med. Men han lyssnade absolut inte och han lydde absolut inte heller.. Så har det nu varit heeeela kvällen. Puh!

Och nu när jag är hemma så är pappa J helt ointressant. Det är bara mamma som gäller, och mig är han megatjorvig mot.. Ja, puh!

Han somnade iaf snabbt,  medan J läste saga för honom. Nu håller jag tummarna att det blir ännu en natt med mycket sömn och inget kiss i sängen :-)

Imorgon har vi höstlov!

Gillar

Kommentarer

Theresa,
Vilken duktig liten kille, söt e han också! Och det är väl tur det när de testar en sådär! Och tänk att det är såååå mycket roligare att testa mamma än pappa, likadant här! Pappa lyds på en gång, i nästan alla fall, men mammas röst hör man aldrig! 😊 Hoppas ni får en skön ledig dag i morgon! Kram
mammat.blogg.se
Emelie,
Sötnos! Inte lätt att vara stor men ändå liten <3 Duktig!
Gött med höstlov, vi njuter av vårat <3
Kram
undermyumbrella.se