Stora och små leksaker

Imorse hade det kommit ganska mycket snö vilket kändes trevigt tycker jag. Lika trevligt tyckte jag inte att det var när jag försökte ta mig in i bilen med händerna fulla med jackor, väskor och påskar och L klagade över att hon frös och D mest tyckte att det var urkul med snö. Det gick inte att öppna någon dörr på bilen trots att jag slet allt jag kunde. Det hela slutade med att jag fick låsa upp huset igen, lägga in alla grejorna och silta vidare. Till slut fick jag upp en dörr så att jag kunde starta bilen och släppa in L. Nästan lite panik där. Bagaget tog sin lilla tid och jag kände mig starkt osäker på att låta D åka på golvet i framsätet en sån här dag när krockar står högt på risklistan. Som tur var löste det sig till slut. Som det brukar göra :-)

Otroligt att vi förrförra helgen var ute med båten.... Och att J förra veckan plockade upp den ur vattnet.... Så här roligt såg det ut:
Svärfars bil ser ut som en leksaksbil trots att den är ganska stor i verkligheten!

Gillar

Kommentarer

Åsa,
Förstår att det känns lite osannoligt!
Vilken båt ni har. Bilen ser verkligen liten ut.
En arbetsdag kvar sen är det lov.
Julkram
www.blogger.com/profile/180557897380679127
ia,
Oj vilken båt!
Följer gärna med ut på en tur i sommar 😊
Här uppe finns inte en enda snöflinga så jag är ganska avis på er snö...dock inte bilproblemen 😊
kramis
ia
irin.blogg.se
rebecca,
Visst är det så härligt med aööa snö vi skåningar fått. Ja, kanske inte när man inte får upp dörrarna till bilen men utöver det.
Hoppas det går lättare i morgon.
Kramar Rebecca
www.cheeky.nu