Stora vågor & sömnsvårigheter

Igår åkte vi för att kolla runt lite på den sydöstra delen av Oahu. Vi hittade Halona Blow hole, hål som skapats när varm lava runnit ner över klipporna ner i vattnet. När nu vågorna slår in mot klipporna pressas vatten upp genom hålen och det blir en vattenpelare rakt upp i luften. Fast det var snarare en "rök"-pelare av vatten som pressades upp. Kul att ha sett iaf!


Vi testade också att bada från två olika stränder, men det var ganska mycket vågor och inte så lämpligt att bada i. Förmodligen superbra att surfa i dock! Det var ganska kraftiga vågor som lätt kunde slå omkull en liten treåring eller tom åttaåring.

Under eftermiddagen satsade vi på poolhäng istället. Härligt att få lite sol på den bleka muminkroppen och svårt att tänka sig att alla springer runt i vinterkläder hemma.

Trots att båda barnen fick en nap i bilen hade vi lika svårt att hålla oss vakna på kvällen, som tidigare. Idag MÅSTE vi helt enkelt sova middag ett par timmar för att få ordning på dygnet. Annars får vi fira nyårsslaget samtidigt som alla hemma i Sverige, trots att vi eg är 11 timmar efter här!

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Åh, vad härligt det ser ut! Njut lite för mig också 😊

KRAM
glamourmamman.blogg.se