Största möjliga tyssstnad!


Lite småspontant valde L och jag att gå på cirkus i eftermiddag. Det var Cirkus Scotts sista föreställning i stan. Det är oftast J som gått på cirkus med L och idag tyckte jag att det var min tur.


På plats träffade vi självaste cirkusdirektören Robert Bronett som tog sig tid att fotograferas med alla som kom med kameran i högsta hugg eller som bara ville hälsa. "Tyvärr" hade jag bara mobilen med så det blev lite halvdåliga bilder.


Cirkusen var trevlig att titta på. Blandat med allt i från akrobater, hästar, jonglerande med fotbollar, sjölejon, Gagnam Style, magdans, 10-mannaband, levande kanonkulor, magi och elefanter.

Hur sjutton transporterar man två elefanter som väger 3,5 ton styck?!? Eller ett sjölejon? Och var sjutton tog pudlarna vägen??

 Självklart testade L på både att gå på lina och hänga i trapets. Så klart!


Det kändes lite tråkigt att det inte var så mycket publik. Men jag antar att ett flertal föreställningar och ett ganska högt pris kan vara bidragande orsaker. Men jag är glad att vi gick. Cirkus Scott är en modern cirkus som ändå innehåller allt som en cirkus ska innehålla. Självklart innehöll den också de välkända orden: "Största möjliga tyssstnad!"

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Åh va kul med cirkus. Med elefanter som faktiskt hör till. När jag var lite fick man rida på elefanterna efteråt 😃

Zoran och barnen var på "Cirkus Skratt" i helgen för dom blev bjudna av barnens gudmors man då han fått gratis biljetter. Barnen gillade det men tydligen var det en mindre påkostad cirkus enligt de vuxna.

KRAM
undermyumbrella.se
Linda K - Hemma hos Klintons,
Vad roligt med cirkus. Men vad synd att det var så lite folk. Men det är nog som du säger, många föreställningar och högt pris. Kram kram
houseofklinton.com
Nina - Glamourmamman,
Vad kul med cirkus - är ganska sällan man går på det tyvärr.
Och kul att träffa cirkusdirektören 😊

Kram på dig!
glamourmamman.blogg.se
Faster Raggis på äventyr,
Så kul med cirkus och roligt att du/ni fick träffa cirkusdirektören:)
Kram
www.blogger.com/profile/151331187843847259
Helen.HUSnrNIO,
Oj vilka härliga bilder! Som om ni tillhörde cirkusfamiljen =)
Helt klart en extra upplevelse tt få träffa herr direktör och att få prova på cirkuskonster ju!

Trevlig kväll
husnrnio.se