Strandhäng & glassmiddag

Var uppe extra tidigt idag för att vara på jobbet innan sju och tömma en container med en leverans från Kina. Liiite varmt! Var smart nog att ta på mig träningskläder och ta med handduk så att jag kunde duscha efteråt.

Puh! Alltså, så här varmt tror jag aldrig att vi haft här hemma! Igår var det gräsligt och vi hade alla lite svårt att somna och R vaknade givetvis när vi gick till jobbet idag, och somnade inte om... Så när jag kom hem igen på fm var båda barnen lite tjafsiga (mot varandra) och jag föreslog en runda till stranden. Har haft lite flyt den här veckan och hittat bra parkeringar och idag var L & jag smarta nog att ta med vars en stol så att vi slapp sitta/ligga på marken. R & hans kompis badar ändå konstant så de behöver inget att sitta på, ha ha!

Efter några timmar på stranden slocknade hela ligan hemma på olika ställen. Den här värmen tar ut sin rätt alltså! Det är ju helt fantastiskt väder vi har - om man inte behöver röra på sig :-D

Nu ikväll är det äntligen lite skönt att sitta ute. Vill liksom inte gå in och göra någon nytta. J är ute på sjöräddningsuppdrag & vi andra äter glass. Typ till middag. Vi åt en macka med grillad kyckling också, men vi var egentligen bara sugna på glass, ha ha!

Gillar